بهترین وکیل حقوقی در اصفهان > مقالات حقوقی  > مساحقه یا همجنس گرایی زنان! همجنس‌گرایی زنانه! رابطه جنسی بین دو زن

مساحقه یا همجنس گرایی زنان! همجنس‌گرایی زنانه! رابطه جنسی بین دو زن

همجنسگرایی زنان در ایران

مساحقه یا همجنس ‌گرایی زنان ، یکی از انحرافات جنسی به حساب می آید که لازم است آن را مورد بررسی قرار دهیم.

به گفته وکیل کیفری در اصفهان مساحقه یا همان رابطه جنسی میان دو زن یکی از جرایمی است که در قانون مجازات اسلامی در ماده 159 به آن اشاره و برای آن مجازات تعیین شده است.

این عمل در نظر اسلام نیز گناه شمرده شده و برای آن مجازات حدی تعیین شده است. جرم مساحقه تنها از طریق اقرار و یا شهادت 4 مرد عادل ثابت می شود.
یکی از نیازهای اصلی انسان نیاز و میل جنسی است که در هر کسی وجود دارد و طبیعتا مثل هر نیاز مادی دیگر باید به آن پاسخ داده شود، اما مسئله این است که نباید از هر طریقی و به هر شکلی به این نیاز پاسخ داد. در دین اسلام تنها راهی که برای پاسخگویی به این نیاز وجود دارد ازدواج است که به موجب آن زن و مردی با یکدیگر محرم می شوند و می توانند این نیاز را رفع نموده و همچنین به بقای نسل خود کمک کنند. لذا راه‌های دیگر برای رفع این نیاز از جمله رابطه نامشروع میان زن و مرد و یا لواط و مساحقه جرم بوده و مجازات دارد.

مساحقه

طبیعتا در کشورهای غیرمسلمان این قوانین وجود ندارد و حتی کسانی که همجنس گرا هستند روابطشان در این کشورها به رسمیت شناخته می شود به نحوی که می توانند با یکدیگر ازدواج کنند.

اما در ادامه این مقاله مسئله مساحقه را بیشتر باز کرده و مواردی همچون مجازات مساحقه، راه‌های اثبات مساحقه و همچنین نحوه اسقاط مجازات آن را مورد بررسی قرار می دهیم. پیشنهاد ما این است که مطالعه این مقاله را از دست ندهید و در صورتی که سوال یا نظری در این خصوص دارید می توانید در قسمت نظرات از ویکل پایه یک دادگستری بپرسید.

مساحقه به چه معناست؟

مساحقه در معنای لغوی یعنی ساییدن، کوبیدن و … . در اصطلاح حقوقی نیز مساحقه به برقراری رابطه جنسی میان دو زن گفته می شود که البته بیشتر با عنوان لزبین شناخته می شود که کلمه‌ای انگلیسی است. به گفته وکیل کیفری در اصفهان عمل مساحقه هم در قانون و هم در شرع ما جرم محسوب و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.

در ماده 238 قانون مجازات اسلامی این جرم به این صورت تعریف شده است:« مساحقه عبارت است از اینکه انسان مونث ، اندام تناسلی خود را بر اندام تناسلی هم جنس خود قرار دهد.»

خواندن این مقاله  عدم حضور زوج در شورای حل اختلاف چه تبعاتی دارد؟

متاسفانه در جامعه‌ی اکنونی بسیاری از افراد برای رفع نیاز جنسی خود حاضر هستند با همجنس خود آمیزش داشته باشند و یا از طریق روابط نامشروع نیزا خود را برطرف کنند ولی حاضر نمی شوند تا از طریق ازدواج این نیاز خود را رفع نمایند.
همانطور که روابط جنسی بین دو مرد از دیدگاه اسلام قبیح و ناپسند شمرده شده است، رابطه جنسی بین دو زن نیز دارای قبح و زشتی بسیار زیادی است که از آن به عنوان لواط یاد می شود.
همانطور که برقراری رابطه جنسی میان دو مرد از دیدگاه اسلام که لواط نام دارد زشت و ناپسند شمرده شده است، رابطه جنسی میان دو زن هم قبح و زشتی زیادی دارد و افراد از آن منع شده‌اند.

مجازات مساحقه چیست؟

مجازات جرم مساحقه یا همجنسگرایی در زنان در ماده 239 قانون مجازات اسلامی به این صورت تعیین شده است:« حد مساحقه، صد ضربه شلاق است.»
بنا بر گفته‌ی حامد امیری بهترین وکیل کیفری در اصفهان، در خصوص مساحقه و میزان مجازات آن دو نظر وجود دارد که از قرار ذیل است:

1- به موجب نظر اول جرم مساحقه حدی بوده و حد آن 100 ضربه شلاق است و این که شوهردار باشند یا مجرد تأثیری در مجازات و میزان آن ندارد.
2- اما طبق نظر دوم در صورتی که طرفین جرم مساحقه مجرد باشند مجازات آنها 100 ضربه شلاق حدی است و اگر شوهر داشته باشند و به اصطلح محصنه باشند، حد آن همچون زنا بوده و سنگسار است.

قیمت های مشاوره تخصصی توسط وکیل دادگستری

باید گفته شود که نظر اول بیشتر مورد قبول است و از قوانینی که در خصوص مساحقه در قانون مجازات اسلامی آمده می توان فهمید که نظر اول حاکم است. این امر در ماده 240 قانون مجازات اسلامی نیز بیان شده است:« در حد مساحقه، فرقی بین فاعل و مفعول و مسلمان و غیرمسلمان و محصن و غیرمحصن و عنف و غیرعنف نیست.»

نکته لازم به ذکر این است که در جرم حدی زمانی که ثابت شود، دیگر نمی توان در مجازات آن تخفیف اعمال شد و باید عینا همان مجازاتی که آمده است اعمال شود.
همچنین قابل بیان است که اگر جرمی به دفعات از سوی مجرم تکرار شود، اگر آن جرم از نوع تعزیری باشد به شدیدترین مجازات تعزیری محکوم می شود زیرا که به طور معمول جرایم تعزیری دارای حداقل و حداکثر هستند. اما در خصوص جرایم حدی مانند همین جرم مساحقه اگر مجرم آن را برای بار چهارم انجام دهد به مجازات اعدام محکوم خواهد شد.

خواندن این مقاله  آیین نامه اسناد رسمی مفاد و اجرایه آن به چه صورت هست؟

این حکم در ماده 136 قانون مجازات اسلامی آمده است. به موجب این ماده:« هرگاه کسی سه بار مرتکب یک نوع جرم موجب حد شود و هر بار حد آن جرم بر او جاری گردد، حد وی در مرتبه چهارم اعدام است.»

همجنسگرایی زنان در ایران

همجنسگرایی زنان در ایران

راه‌های اثبات جرم مساحقه

حامد امیری از بهترین وکلای شهر اصفهان بیان می کند جرم مساحقه همچون جرم لواط از دو طریق قابل اثبات است: اقرار خود شخص و شهادت شهود

اقرار خود شخص: جرم مساحقه زمانی با اقرار خود شخص ثابت می شود که مساحقه کننده چهار بار نزد قاضی به ارتکاب آن اعتراف کند. پس در صورتی که کسی کمتر از 4 بار اعتراف به ارتکاب مساحقه کند به 31 الی 74 ضربه شلاق محکوم می شود.

شهادت شهود: وکیل دادگستری می گوید برای آن که جرم مساحقه از طریق شهادت شهود ثابت شود لازم است که 4 مرد عادل و بالغ که تمامی شرایط لازم برای شهادت دادن را دارند، شهادت دهند.

شرایط شهادت برای مساحقه

لازم به ذکر است که برای شهادت دادن در چنین مواردی قانون گذار شرایط سختی را در نظر گرفته است تا هرکسی با شهادت دروغ در تلاش برای اثبات این جرم علیه کسی نباشد. از جمله شروطی که برای شهادت در چنین جرایمی در نظر گرفته شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- هر 4 شاهد مرد باشند و یا 3 مرد و 2 زن باشند.
2- همه 4 شاهد به صورت متوالی شهادت به دیدن جرم مساحقه دهند. زیرا اگر شهادت در این مورد به صرت متوالی نباشد جرم مساحقه اثبات نشده و خود شخص شهادت دهنده به 80 ضربه شلاق محکوم می شود.
3-شاهدان نباید در خصوص شرایط و جزئیات جرم محقق شده اختلاف داشته باشند چون در این صورت جرم ثابت نشده و آن ها به 80 ضربه شلاق محکوم می شوند.
4- ضرورت دارد که شاهدان موضوع شهادت را با چشم خود دیده باشند و از ارتکاب آن اطمینان داشته باشند چون در غیر این صورت جرم ثابت نخواهد شد.

خواندن این مقاله  قرارداد عدم افشای اطلاعات چیست؟ قرارداد افشای اطلاعات!

نکته قابل ذکر که وکیل کیفری به آن اشاره می کند این است که چون در قانون مجازات اسلامی گفته شده که مساحقه با همان راه‌های اثبات لواط، ثابت می شود می توان چنین بیان کرد که علم قاضی نیز یکی دیگر از راه‌های اثبات جرم مساحقه است. البته در قانون در این خصوص نص صریحی وجود ندارد.

نحوه اسقاط مجازات جرم مساحقه

همانطور که متوجه شدید مساحقه یکی از جرایم حدی است، حال در خصوص جرایم حدی اگر مجرم قبل از آن که ارتکاب جرم ثابت شود توبه کند، مجازات حد از او ساقط می شود. البته اصلاح و پیشمانی او نزد قاضی باید ثابت شود.

البته دو نکته وجود دارد؛ اول آن که اگر توبه قبل از اثبات جرم محقق شود اثر دارد. و دم آن که اگر بعد از اثبات جرم توبه صورت بگیرد دیگر اثری بر مجازات حدی نداشته و اجرا می شود.
از دیگر راه‌های اسقاط مجازات حدی جرم مساحقه آن است که متهم مدعی شود که اطلاع و آگاهی از حرام بودن عمل انجام شده نداشته است و درواقع نمی دانسته که این عمل جرم محسوب می شود. در چنین حالتی این ادعا از سوی متهم بدون سوگند و یا شهادت پذیرفته می شود و دیگر مجازات حدی برای او اعمال نخواهد شد.

مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی اصفهان

چه مرجعی برای رسیدگی به جرم مساحقه صالح است؟

وکیل کیفری در اصفهان بیان می دارد جرایم جنسی و منافی عفت دیگر به دادسرا نمی رود و به طور مستقیم در دادگاه مورد بررسی و تحقیق قرار می گیرد. جرم مساحقه نیز از آن جا که حدی است در دادگاه کیفری دو استان رفته و دیگر در دادسرا بررسی نخواهد شد. البته برای آگاهی بهتر از روند تحقیق درباره این جرم می توانید از وکیل کیفری در اصفهان مشورت بگیرید.

به عنوان نتیجه گیری از مطالب یاد شده می توان چنین گفت که مساحقه به برقراری رابطه جنسی میان دو زن گفته می شود که هم در اسلام و هم در قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده است. جرم مساحقه از جمله جرایم عمدی بوده و مجازات آن نیز 100 ضربه شلاق است. این جرم یا از طریق اقرار خود شخص ثابت می شود و یا آن که 4 نفر مرد عادل و بالغ یا 3 مرد و 2 زن باید شهادت بدهند که ارتکاب این جرم را مشاهده نموده‌اند.

مدیر سایت

نویسنده وکیل: حامد امیری یکی از بهترین وکیل در اصفهان، با بیش از یک دهه سابقه درخشان در پرونده‌های متعدد و اخذ آراء موفق آماده ارائه کلیه خدمات حقوقی اعم از مشاوره‌های تخصصی، قبول وکالت، نگارش حقوقی و تنظیم قراردادها در تمامی موارد دعاوی حقوقی، امور کیفری، دعاوی خانواده، امور تعزیرات، اداره کار به هموطنان گرامی میباشد.

1 نظر

  • ناشناس
    12 دی, 1401 در 8:31 بعد از ظهر

    گفتی

پیام بگذارید