مجازات هک وای فای

مجازات هک وای فای

جرم هک وای فای مطابق قانون مجازات صورت می پذیرد . هک وای فای برای افرادی که از وای فای دیگری استفاده می کنند یا در اصطلاح هک می کنند مجازات قانونی دارد.

Wireless Local Area Networks به اختصار Wlan یا WiFi، در دهه اخیر دادای اهمیت و کاربرد زیادی می باشد. نصب وای‌فای در ادارات، دانشگاه‌ها، هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها، خانه‌ها و غیره امری مرسوم شده و استفاده از آن به عنوان نیازها و خواسته‌های تقریباً اساسی روزمره‌ ما تبدیل شده است.

با دقت به همه گیر شدن و اهمیت گسترده شبکه وای‌فای، موضوع ایجاد امنیت در تبادل اطلاعات از طریق آن نیز مهم بوده و چایگاه خاصی ایجاد می کند.
در بعضی اماکن عمومی حق استفاده از سروی وای‌فای خود را بدون گذاشتن رمز در اختیار عموم قرار می‌دهند و عکس آن، بعضی دیگر مراکز حق استفاده از وای فای را به طور خصوصی در اختیار افراد مشخصی می گذارند. اما با این وجود بعضی مواقع شبکه‌های خصوصی هم از دست هکرها در امان نمی‌مانند مورد سرقت و سواستفاده قرار می گیرند.

فهرست موضوعات (برای مطالعه هر عنوان روی آن کلیک کنید)

هک وای فای و جرایم رایانه‌ای

جرایم رایانه ای از جمله جرایمی است که سریعاً در حال گسترش است و امروزه بلای جان بشر شده است. امروزه در جهانی زندگی می کنیم که در حال پیشرفت است و نمی‌توان جلوی آن را گرفت؛ ولی همزمان با پیشرفت‌های علمی در ارتباط با رایانه و اینترنت، عده‌ای از افراد به فکر سوء‌استفاده‌اند.
در ارتباط با جرایم رایانه‌ای تعاریف متعددی شده است. سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (O. E. C. D) در سال ۱۹۸۳ در پاریس، اینگونه تعریف جرایم رایانه‌ای را بیان نموده است: « سوء‌استفاده از کامپیوتر‌ها شامل هر رفتار غیرقانونی، غیراخلاقی یا غیرمجاز مربوط به پردازش خودکار و انتقال داده است. » علی رغم اینکه در این توضیح از جرایم رایانه‌ای نامی برده نشده اما مقصود از سوء‌استفاده از رایانه همان جرایم رایانه‌ای است. تعریف دیگری درباره جرایم رایانه‌ای آمده است:«هر فعل مثبت غیرقانونی که کامپیوتر‌ یا رایانه در آن ابزار یا موضوع جرم باشد، جرم رایانه‌ای است.

خواندن این مقاله  تفاوت حکم غیابی با حکم حضوری چیست؟

درکنوانسیون جرایم سایبری، معروف به کنوانسیون جرایم سایبری بوداپست ، مسائلی مانند تجاوز به حق کپی‌رایت، کلاهبرداری‌های مرتبط با کامپیوتر، جلوگیری از انتشار تصاویر نامناسب و غیراخلاقی در فضای مجازی، هک کردن و امنیت اینترنتی توضیحاتی بیان شده و هر کشور امضاکننده موظف است آن را در قوانین داخلی خود قرار دهد.

در ارتباط با جرایم رایانه‌ای در ایران، تا قبل از تصویب قانون جرایم رایانه‌ای هیچگونه قانون خاصی نبود تا اینکه با پیشرفت تکنولوژی و آی‌تی و با ورود اولین رایانه به ایران در سال ۱۳۴۱، مسئولان و قانونگذاران به فکر تهیه قوانینی در این زمینه افتادند و با الگوبرداری از کنوانسیون فوق‌الذکر، به تهیه و تدوین پیش‌نویسی برای آن نموده و در پایان پس از حذف و تعدیل متن پیش‌نویس، لایحه مزبور در ۲۵ خرداد ۱۳۸۴ به تصویب هیات دولت رسید و در چهار بخش و ۴۱ ماده طی ۲۷ مرداد همان سال به مجلس شورای اسلامی ارسال شد. این قانون در تاریخ ۱۱/۱۱/۱۳۸۸ به تصویب رسید و هم‌اکنون به قانون مجازات اسلامی اضافه شده و در محاکم قضائی در حال اجراست.

مجازات هک وای فای

هک وای‌فای

هک کردن وای‌فای در اکثرکشورهایی همانند آمریکا، کانادا، استرالیا، سنگاپور و غیره نیز جرایم رایانه‌ای (هک وای فای) اتفاق می افتد. انجام این امر اصولاً بوسیله افراد متخصص در علوم کامپیوتر و اینترنت صورت گرفته و هدف اصلی آنها معمولاً عدم پرداخت هزینه‌های مربوط به استفاده از اینترنت می باشد.
براساس قانون هنگ‌کنگ ، هر کس با هدف بدست آوردن منافع نامشروع و غیراخلاقی برای خودش یا دیگری یا به قصد ورود ضرر به دیگری، به رایانه دیگری به صورت غیرمجاز دسترسی پیدا کند، به پنج سال حبس محکوم می‌شود. همینطور این جرم در کشور سنگاپور مجازات ۱۰۰۰۰ دلار جریمه یا حبس تا سه سال را به همراه دارد.

خواندن این مقاله  توقیف عملیات اجرایی به چه معناست؟

قربانیان مهکوک

با توجه به مواردی که ذکر گردید ، در حال حاضر اطلاع دارید که جرایم سایبری و هک نیز همانند بقیه جرایم، قابلیت پیگیری قانونی را داشته و بعد از این اگر به حریم خصوصی سایبری شما تجاوز شد، این حق را دارید که یک شکایت قانونی مطرح کنید . ادعای شکستن حرزهای رایانه‌ها مانند رمزها و کدهای امنیتی و غیره، از شکستن قفل گاو صندوق کمتر نیست و سارقان اینترنتی خطر کمتری از سایر سارقان ندارند. سرقت پدیده‌ جدیدی نیست و امروزه اکثر مناطق کشور در رتبه نخست جرائم قرار گرفته اند.
انواع مختلف سرقت می‌تواند آسیب‌های روانی جبران‌ناپذیری به افراد جامعه وارد کرده و باعث ایجاد رعب و وحشت و عدم امنیت و نبود حریم شخصی را در افراد ایجاد کند.
امروزه با توجه به نیاز ضروری اعمال ما به اینترنت و افزایش گسترده مبادله اطلاعات از طریق فضای مجازی که روزانه بوسیله ما صورت می‌گیرد، وجود امنیت در فضای سایبری با گذر زمان اهمیت ویژه ای می یابد.

درست است که مباحث جرایم رایانه‌ای ، از موارد نوظهوری است و ایجاد امنیت در فضای سایبری، به علت پیچیدگی ماهیت فضای سایبری کار سختی است، ولی نیاز است با همکاری صنعت و دولت و همچنین قانونگذاران و دانشمندان، به رشد این علم کمک شود تا این جرائم به پایین ترین نرخ خود در جامعه کاهش پیدا کند.
در پایان با توجه به کلیه مطالبی که بیان شد باید گفت پیشگیری بهتر از درمان است! در حال حاضر با نصب نرم‌افزارهایی که به بالابردن امنیت وای‌فای شما کمک می‌کنند یا افزارهایی که برای شناسایی کاربران در حال استفاده از شبکه می‌پردازند و همینطور با انجام اعمالی ساده‌ همچون تعویض رمز وای‌فای به صورت مکرر، می‌توان تا حدی از سرقت اینترنتی پیشگیری نمود .

خواندن این مقاله  مالیات و عوارض چه تفاوتی دارند؟ فرق بین عوارض و مالیات بر ارزش افزوده

شما میتوانید برای احقاق حقوق خود در این زمینه و طرح شکایت به موسسه حقوقی حامد امیری با مدیریت حامد امیری وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان و متخصص و وکیل جرایم رایانه ای در اصفهان و کلیه امور حقوقی و کیفری و خانواده دارای کادری مجرب مراجعه نموده و برای طرح شکایت خود و کلیه مراحل حقوقی و کیفری آن مشاوره گرفته و در پرونده خود موفق گردید.

مدیر سایت

نویسنده وکیل: حامد امیری یکی از بهترین وکیل در اصفهان، با بیش از یک دهه سابقه درخشان در پرونده‌های متعدد و اخذ آراء موفق آماده ارائه کلیه خدمات حقوقی اعم از مشاوره‌های تخصصی، قبول وکالت، نگارش حقوقی و تنظیم قراردادها در تمامی موارد دعاوی حقوقی، امور کیفری، دعاوی خانواده، امور تعزیرات، اداره کار به هموطنان گرامی میباشد.

بدون نظر

پیام بگذارید