وکیل حقوقی در اصفهان: مشاوره با وکیل حامد امیری > مقالات حقوقی  > وکیل معاملات در اصفهان: راهنمای کامل برای انتخاب تجارت خود

وکیل معاملات در اصفهان: راهنمای کامل برای انتخاب تجارت خود

وکیل معاملات در اصفهان-راهنمای کامل برای انتخاب وکیل معاملات ماهر برای تجارت خود

مشاوره با وکیل معاملات در اصفهان به این معناست که بهره مندی از یک متخصص آگاه به امور قانونی در معاملات و قوانین انعقاد قرارداد می تواند موجب دوام معامله و عقد قرارداد مطابق قانون شود.

به همین دلیل به تمامی افرادی که قصد عقد قرارداد یا معامله ای را دارند، توصیه می شود که از وکیل متخصص در زمینه معاملات و قرارداد کمک بگیرند، استفاده از وکیل معاملات در قراردادها می تواند شما را از این پیچیدگی های قانونی رهایی دهد.

طبق تعریف وکیل معاملات اصفهان ، معاملات در واقع توافقی است که بین دو فرد برای تبادل پول و کالا انجام می گیرد. به این منظور که می توان معامله را خرید و فروشی برای رساندن نفع به طرفین معاملات دانست. (با یک طرف معامله انجام نمی گیرد و باید دو طرف در معامله حضور داشته باشند.)

قیمت مشاوره های حضوری و غیر حضوری سایت حامد امیری در اصفهان

معامله در لغت به چه معناست؟

در معاملات، یکی از طرفین معامله ،مورد معامله را به طرف دوم معامله می دهد و در ازای آن پول، کالا یا خدماتی را دریافت می کند. که مورد معامله نیز می تواند پول یا کالایی باشد و یا خدماتی باشد که طرفین انجام می دهند.

معاملات دو بخشی نیز وجود دارد به این معنا که کالا یا خدمات در یک زمان انجام می شود و مبادله پول در زمانی دیگر انجام می شود.

شرایط انجام معاملات

طبق ماده 190 قانون مدنی شرایطی که برای انجام معاملات وجود دارد که به اصطلاح به آن صحت معاملات گفته می شود عبارتند از :
شرط اول) قصد دو طرف معامله و رضایت آنها: رضایت دو طرف معامله به این معناست. که آنها برای انجام معامله در شرایط اختیار و به دور از اجبار و تهدید باشند. قصد نیز به این معناست که تصمیمی است که فرد در انجام معامله پس از رضایت به عقد قرارداد بینجامد.
شرط دوم) شایستگی و اهلیت دو طرف معامله: برای تعریف اهلیت در قانون اساسی آمده است. که دو طرف معامله باید عاقل، بالغ و دارای سن رشد باشند که در ایران این سن 18سال تمام می باشد.

شرط سوم) موضوع مورد معامله مشخص باشد: کالا یا خدمتی که موضوع بحث در یک معامله است را مورد معامله می نامند که بدیهی است که اگر در معامله ای ،مورد معامله وجود نداشته باشد ،معامله باطل به حساب می آید.

شرط چهارم) مشروع بودن جهت معامله: جهت، همان دلیلی معامله است که طرفین معامله بر اثر آن ، اقدام به انجام معامله می کنند. طبق قانون اساسی ، آوردن جهت معامله در آن الزامی نیست ولی اگر آورده شو باید مشروعیت داشته باشد و جهت نامشروع سبب باطل شدن معامله می شود.

وکیل معاملات در اصفهان-راهنمای کامل برای انتخاب وکیل معاملات ماهر برای تجارت خود

مواد قانونی شرایط معاملات

مواد قانونی مرتبط با شرایط معاملات به صورت زیر است:

  • ماده 191 : عقد محقق می‌شود به قصد انشاء به شرط مقرون بودن به چیزی که دلالت برقصد کند.
    ماده 192 :در مواردی که برای طرفین یا یکی از آن‌ها تلفظ ممکن نباشد اشاره که مبین قصد و رضا باشد کافی خواهد بود.
  • ماده 193: انشای معامله ممکن است به وسیلۀ عملی که مُبین قصد و رضا باشد مثل قبض و اقباض حاصل گردد مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.
  • ماده ۱۹۴ : الفاظ و اشارات و اعمال دیگر که متعاملین به وسیله آن انشای معامله می‌نمایند باید موافق باشد به نحوی که احد طرفین همان عقدی را قبول کند که طرف دیگر قصد انشای آن را داشته است و الاّ معامله باطل خواهد بود.
  • ماده 195: اگر کسی در حال مستی یا بیهوشی یا در خواب معامله نماید آن معامله به واسطه فقدان قصد باطل است.
  • ماده 196: کسی که معامله می‌کند آن معامله برای خود آن شخص محسوب است مگر اینکه در موقع عقد خلاف آن را تصریح نماید یا بعد خلاف آن ثابت شود مع ذلک ممکن است در ضمن معامله که شخص برای خود می‌کند تعهُّدی هم به نفع شخص ثالثی بنماید.”

معاملات باطل :هنگامی که معامله یکی از شرایط بالا را نداشته باشد آن معامله باطل است.

👈حتما بخوانید : فریب در معمالات👉

معاملات غیر نافذ: در برخی از معاملات تمام شروط معامله صحیح را داراست ولی هنوز آن معامله ناقص است و این امکان هست که وضعیت حقوقی آن عوض شود و به معامله باطل تغییر کند. به عنوان مثال اگر یکی از طرفین معامله در اثر تهدید مجبور به انجام معامله ای شود ،این معامله منشا اثر حقوقی نیست.

موارد حقوقی معامله

در معاملات یکی از طرح دعوی ها که البته با کمک وکیل معاملات در اصفهان قابل اثبات است این است که یکی از طرفین معامله که مدعی است باید یکی از موجبات و شرایط معامله را برای دادگاه احراز کند.

باطل شدن معامله می تواند موردی باشد که در ابتدای عقد قرارداد باعث باطل شدن قرارداد و یا موردی بوده. که در هنگام قراداد، معامله صحیح بوده اما با بروز حادثه ای بعد از معامله، باعث باطل آن معامله می شود.

در واقع، دادگاه با داشتن دلایل کافی و احراز موارد توسط مدعی ، اعلام بطلان معامله می کند. و این رای ، اعلامی می باشد و کاشف از بطلان معامله از هنگام عامل بطلان عقد است و نه تاسیسی که از زمان صدور رای منشا اثر باشد.

اگر که رای دادگاه اعلام بر بطلان معامله باشد، آثار ایجاد به جهت تکلیف طرفین در اجرای تعهدات خود پس از باطل شدن، از زمان بروز اتفاق موجب بطلان معامله است، نه از صدور رای.

بطلان نسبی و بطلان مطلق

در قانون و حقوق مدنی بطلان عقد مطلق است و نمی توان موردی را تصور کرد. که عقد بین دو طرف نافذ و در برابر دیگران باطل باشد و یا بین دو طرف باطل و نسبت اشخاص ثالث معتبر.

با این حال، گاهی به صورت استثنا مواردی را در پیش داریم. که عقد نافذ بین دو طرف در برابر طلبکاران قابل استناد نیست، زیرا هدف قانون گذار جلوگیری از تخلف بدهکاران نسبت به طلبکار است. اما در حقوق تجارت ، موارد بسیاری وجود دارد که در آنها بطلان نسبی است و فقط در روابط خاص می تواند مورد استناد باشد.

اما توجه به این نکته ضروری است که بطلان نسبی قرارداد در حقوق ما جنبه استثنایی دارد. و نمی شود با مقایسه برخی از نمونه های قانونی تصور کرد که در همه جا بطلان مطلق با نظم عمومی ارتباط دارد. و در جاهایی که مقصود حمایت از اشخاص معین می باشد بطلان نسبی است. قرارداد ها در معاملات ، یا عقد باطل است و یا قابل فسخ است. که این دو قابلیت فسخ و ابطال را نباید با هم اشتباه کرد.

برای انجام معاملات خود و عقد قرارداد ها باید مسایل مربوط به قرارداد و مسائل حقوقی آن را نیز بدانید. و همچنین می توانید برای انجام مشاوره حقوقی. و پاسخگویی به سوالات خود در زمینه معاملات در اصفهان اطلاعات لازم را از وکیل باتجربه در اصفهان ما کسب کنید.

کاربر گرامی

نویسنده وکیل: حامد امیری یکی از بهترین وکیل در اصفهان، با بیش از یک دهه سابقه درخشان در پرونده‌های متعدد و اخذ آراء موفق آماده ارائه کلیه خدمات حقوقی اعم از مشاوره‌های تخصصی، قبول وکالت، نگارش حقوقی و تنظیم قراردادها در تمامی موارد دعاوی حقوقی، امور کیفری، دعاوی خانواده، امور تعزیرات، اداره کار به هموطنان گرامی میباشد.

8 نظرات

  • شیری
    5 تیر, 1401 در 1:40 قبل از ظهر

    سلام خسته نباشید . یه زمین دارم که شریک دارم و شریکم ایران نیست میخوام زمینو بفروشم . چند وقتی هست دردسترس نیست میتونم خودم زمینو معامله کنم ؟ هیچ راهی نیست که بتونم زمینو بفروشم ؟

  • طاهریان
    21 خرداد, 1401 در 5:36 بعد از ظهر

    بخوایم یه وکیل معاملات که وارد باشه بیاد سرقرارداد معامله چطوریه ؟

  • جعفری
    16 خرداد, 1401 در 8:07 قبل از ظهر

    وکیل برای نوشتن و عقد قرارداد چقدر هزینه میگیره ؟ باید وکالت بدیم ؟

  • سامان فتوحی
    12 اردیبهشت, 1401 در 12:41 بعد از ظهر

    میشه از یه طرف معامله که خودش رفته بدون اجازه و با کلاهبرداری دست برده توی قرارداد معامله شکایت کرد من هرکار میکنم نمیتونم مدرک جور کنم وکیل بگیرم میتونه کمک کنه ؟

پیام بگذارید